Begrafenissen Guilliams

Begrafenissen Guilliams

Begrafenissen Guilliams wil op een discrete en serene manier haar klanten bijstaan om, in een erg moeilijke periode, de uitvaart van hun dierbare stijlvol en verzorgd te laten plaatsvinden.

We vinden het belangrijk de uitvaart in overleg met de familie voor te bereiden. We doen dit graag met het volle respect voor de wensen van de overledene en de nabestaanden. Daarom nemen we graag de tijd om samen alle mogelijkheden te overlopen en zoveel mogelijk te helpen bij het maken van noodzakelijke keuzes.

Wij zorgen dan ook voor het in orde brengen van alle administratieve formaliteiten en het aanvragen van de vereiste vergunningen.

Aan de familie stellen wij een aparte ontvangstruimte ter beschikking en we voorzien parkeergelegenheid tegenover het funerarium.

De familie begroetingen zijn steeds in overleg met de nabestaanden. De familie kan zo dikwijls komen groeten als ze zelf willen, maar enkel op afspraak.

De rouwbrieven stellen we op samen met de familie. Wij verzorgen sinds kort zelf ook rouwdrukwerk, meer informatie....

Op alle toebehoren en diensten, inclusief het drukwerk, verzorgd en geleverd door of via Begrafenissen Guilliams, is een BTW-tarief van 6% van toepassing.

Wij kunnen u adviseren inzake de meest voordelige uitvaartverzekering.