Rouwdrukwerk

Omdat wij bij de organisatie van een uitvaart alles tot in de puntjes verzorgen, zijn wij met onze eigen drukkerij begonnen om de getroffen familie zo snel mogelijk alle drukwerk te bezorgen.

Het tonen van een proefdruk van de brief, en nadien afleveren van de brieven die per post verstuurd worden door de familie, zal gebeuren binnen een zeer korte tijdspanne nadat de begrafenis geregeld is.

Als de familie ervoor kiest om de begrafenis te regelen in onze ontvangsruimte in het funerarium, worden de brieven dadelijk (indien mogelijk) meegegeven als alle formaliteiten geregeld zijn.

De proefdruk van het gedachtenisprentje zal steeds getoond worden op de avond van de eerste familebegroeting. Er zijn tal van opties. Zo kan men van een traditioneel 2-luik, naar een 3-luik of  4- luik gedachtenisprentje gaan. Hier kunnen de nabestaande meerdere foto’s en gedichten plaatsen daar dit bij een 2-luik niet mogelijk is.

Wij zorgen ook, indien gewenst, voor het plaatsen van een aankondiging in de krant, dit kan in Het Belang Van Limburg of/en de Gazet van Antwerpen of andere kranten naar wens.

Op alle drukwerk, dat via begrafenissen Guilliams geleverd wordt, is een BTW-tarief van 6% van toepassing.