Over ons

Nieuwe aula

Wij beschikken over een nieuwe aula. De bijhorende koffieruimtes worden momenteel afgewerkt en zijn spoedig beschikbaar. De aula en koffieruimtes zijn bereikbaar van binnenin ons funerarium.

Ontvangstruimte:
140 personen

Aula:
140 zitplaatsen en 50/60 staanplaatsen.
2de ruimte met groot tv scherm waar men de dienst mee kan volgen indien het aantal personen meer dan 200/210 personen is. In deze ruimte is er nog plaats tot 120 personen.

Koffieruimte:

1 ruimte tot 140 personen, deze ruimte kan ook opgedeeld worden in 2 aparte ruimtes naar 72 en 48 personen. 1 ruimte met staan tafels tot 80 personen

Getuigenissen

Graag zou ik jullie via deze brief nog eens extra willen bedanken voor jullie ongelofelijke dienstverlening sinds het overleiden van mijn grootvader L.
Het heeft mij diep getroffen hoe goed jullie mij en mijn familie hebben begeleid in deze moeilijke dagen. Gisteren bij het groeten in jullie funerarium werden we onmiddellijk op ons gemak gesteld. Na de begroeting konden we rekenen op jullie aangename uitnodiging voor een tas koffie en daarna kregen we ruim de tijd om tot bij ons grootvader te gaan.
Vandaag konden we in het crematorium in Hasselt opnieuw volledig vertrouwen op de ceremoniemeester. Hij heeft ons voortdurend bijgestaan. Ik heb kunnen zien hoe vaak hij mijn moeder op haar gemak heeft kunnen stellen, ik heb gezien hoe goed hij met de klein- en achterkleinkinderen rekening kon houden. Ik was bang en vroeg me eigenlijk af hoe ik deze dagen ooit ging doorkomen, maar nu kan ik zeggen dat het dankzij jullie heel aangenaam en rustig is kunnen verlopen.
Ook op het kerkhof is alles heel mooi en sereen verlopen. We werden zo aangenaam begeleid en konden opnieuw hier rekenen op jullie perfecte service.
Ik vond het mijn absolute plicht jullie dit alles te laten weten. Ik heb enorme bewondering voor jullie beroep.
Vriendelijke groet

Wij wensen u van harte te bedanken omdat u ons als collega’s in groep de mogelijkheid heeft gegeven om op een waardige en onvergetelijke manier afscheid te kunnen nemen van B.
Dank u.

Bij deze wil ik jullie en het hele team bedanken voor de integere en professionele begeleiding van heel het begrafenisgebeuren van mijn moeder L.
Welgemeende groeten,